Freya POS
Birou central - Freya
Bucuresti, Romania

Splaiul Unirii nr. 76, etaj 9

phone
office@freyapos.com

intrebari generale

phone
+4 021.636.70.85

Luni-Vineri 09:00-18:30

Termeni si conditii

SOFTTEHNICA SRL oferă un serviciu de Calculator nutritional, care poate fi accesat doar prin acceptarea termenilor și condițiilor acestora. Prin accesarea site-ului și platformei, precum și a oricăror resurse primite prin e-mail, se consideră că ati fost de acord cu termenii și condițiile enumerate pe site. Dacă nu sunteti de acord cu termenii și condițiile, ar trebui să incetati utilizarea site-ului sau platformei.

SOFTTEHNICA SRL este o societate cu raspundere limitata cu sediul social in Targu Jiu, Calea Severinului 195, Jud. Gorj, avand numar de ordine in Registrul Comertului J18/646/2004 , cod unic de inregistrare fiscala RO16819215 si raspunde de oferirea si mentinerea serviciului Calculator Meniu Valoare Nutritionala.

Definiții:

Documentul oferă definiții pentru următorii termeni:

 • Utilizator: orice persoană care accesează materiale sau funcționalități furnizate prin orice canal (site web, social media, e-mail) de către serviciul Calculator nutritional
 • Noi, SoftTehnica: se referă la compania identificată prin informațiile furnizate mai sus.
 • Serviciu: se referă la toate caracteristicile oferite de site-ul și platforma Calculator nutritional.
 • Serviciu: se referă la toate caracteristicile oferite de site-ul și platforma Calculator nutritional.

Utilizarea serviciului Calculator nutritional:

 • Utilizatorul este responsabil pentru păstrarea confidențialității datelor de acces și SOFTTEHNICA SRL nu își asumă responsabilitatea în cazul în care informațiile sunt sustrase prin intermediul acestora.
 • SOFTTEHNICA folosește și servicii terțe pentru a oferi serviciul și nu poate fi făcut responsabil pentru funcționarea defectuoasă sau întreruperea serviciului din partea terților.
 • SOFTTEHNICA oferă serviciul "așa cum este" și nu oferă garanții că acesta corespunde cerințelor utilizatorului și că va fi fără erori sau întreruperi.
 • În cazul unor probleme legate de serviciul oferit, limita maximă de despăgubire oferită de SOFTTEHNICA este suma plătită pentru serviciu pentru luna în curs.

Utilizarea serviciului Calculator nutritional:

 • SOFTTEHNICA se bazează pe ordinul 201 al ANPC și directivele menționate în acest ordin. Pentru a asigura o acuratețe cât mai mare a datelor finale, SOFTTEHNICA face toate eforturile, dar limitează răspunderea pentru orice probleme rezultate din utilizarea platformei prin maxim returnarea sumei plătite pentru luna în curs.
 • Calculatorul nutritional oferă posibilitatea introducerii rețetelor, dar nu poate garanta conformitatea perfectă a meniului final, deoarece acest aspect este interpretabil și depinde de datele introduse de utilizator. SOFTTEHNICA nu poate fi făcută responsabilă și nu poate garanta că meniul final nu conține erori.
 • Pentru a obține valorile nutritionale, informațiile despre alergeni și aditivi, și datele de pe etichete, SOFTTEHNICA folosește mai multe metode, inclusiv copierea manuală a informațiilor din imagini primite de la utilizatori și de pe internet. Utilizatorul este responsabil pentru a verifica datele finale bazate pe etichetele produselor proprii și pentru a semnala orice erori pentru a fi remediate. SOFTTEHNICA nu este responsabilă pentru niciun fel de probleme care ar putea apărea ca urmare a unor erori de date.
 • Prin utilizarea bazei de date cu ingrediente, recunoașteți că aceasta este supusă modificărilor și actualizărilor constante. Nu putem garanta includerea fiecărui produs existent în baza de date. Prin utilizarea bazei noastre de date cu ingrediente, sunteți de acord cu acești termeni și condiții.
 • În cazul în care se realizează actualizări ale produselor din baza de date, este posibil ca meniurile să sufere modificări. Utilizatorul este responsabil de a verifica datele finale bazate pe etichetele propriilor produse și de a se asigura că meniurile imprimate fizic corespund informațiilor de pe meniurile online și de a semnala orice erori în vederea remedierii acestora. SOFTTEHNICA nu este responsabilă pentru niciun fel de probleme care ar putea apărea ca urmare a discrepantelor dintre meniul online și cel fizic. Prezentul document constituie un acord legal între utilizator și SOFTTEHNICA în ceea ce privește utilizarea bazei de date și meniurilor afișate.

Legea aplicabilă:

Utilizatorii vor fi notificați prin e-mail pentru orice modificare care are impact asupra serviciului.

Actualizări ale termenilor și condițiilor:

Termenii și condițiile serviciului pot fi actualizați de-a lungul timpului, iar orice modificare va fi afișată pe această pagină, iar data ultimei actualizări va fi actualizată.

Data ultimei actualizări a fost pe 13 martie 2023.